Bli med oss på destilleribesøk hos Anora, som er største produsent av norsk akevitt. Her får du lære om de norske brennevinstradisjonene og se hvordan norsk akevitt lages fra potetsprit til ferdig fatmodnet akevitt.
Her får du et dypdykk i akevittens historie, og du får se krydderkammeret, destilleriet og lageret med over 8.000 akevittfat.
Dere kan også velge å oppgradere med en masterclass som gir deg solid kunnskap om hvordan krydder og urter gir brennevin sin unik smak. Sammen med en av Anoras eksperter vil du utforske, lukte og smake ulike botaniske destillater med referanse til et produkt - akevitt, gin eller bitterdram. Deretter får du prøve å blande en egen smak. Du får også smake ulike kvaliteter og stiler av en type brennevin, samt servering av en cocktail.
Omvisning og smaking fra kr 350,-
Omvisning, smaking og lunsj fra kr 590,-
Julebord - fra kr 990,- pr person
Ønsker du avholde møte/ konferanse/ lunsj - be oss om tilbud. Transport med buss og hotell - be om tilbud.
Kontakt oss for et skreddersydd opplegg tilpasset din gruppe på post@akevittruten.no eller ring 41126600