Vi har 20 reserverte plasser på denne spesialkvelden hos Anora på Gjelleråsen. Her er det førstemann til Mølla! Kun kr 550,- inkludert transport!
Velkommen til et sjeldent møte med bøkkeren, destillatøren og ambassadøren.
Det å lage god akevitt krever tett samarbeid mellom håndverkere og fagfolk. Bøkkeren velger de beste eikefatene akevitten skal modnes på, destillatøren sikrer at krydder-destillatet lages etter nøyaktig oppskrift, mens ambassadøren smaker og formidler historien om den norske akevitten.
Denne kvelden vil akevittens mestere vise deg produksjonen av akevitt fra potetsprit og krydderdestillasjon til fatmodning og ferdig akevitt. Spesielt for kvelden tar vi turen innom bøkkerverkstedet, hvor alle fatene vedlikeholdes.
Kursholdere: Destillatør og produktutvikler Morten Thyregod Paulsen, akevittambassadør Atle Minothi og bøkker Arne Jøran Øyen.
Prisen inkluderer:
Enkel matservering med juleblings , aperitiff og smaking av fem akevitter
Transport med buss t/r fra Thon Europa Hotell ved Oslo S til Gjelleråsen
Onsdag 4.desember 2024 kl 17:00-20:30
Pris kr 550,- inkludert transport
Kjøpte billetter refunderes ikke.
Aldersgrense 20 år
Bestill på post@akevittruten.no